LexpoNL


Hét innovatie en tech-event voor juridisch Nederland


Na vier succesvolle en uitverkochte edities van Lexpo - hét internationale innovatie- en legaltech evenement – is het hoog tijd voor een speciale editie voor de Nederlandse markt: LexpoNL.
Op maandag 3 oktober komt juridisch Nederland samen in Amsterdam om op de hoogte gebracht te worden over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van legaltech, automatisering voor de advocatuur (en andere juridische professionals) en innovatie.

Natuurlijk biedt LexpoNL genoeg mogelijkheden om te netwerken en zijn er uiteenlopende presentatie-formats zoals keynotes, ronde tafel discussies, case study presentaties, roadmap sessies en workshops.


Thema's


LexpoNL wordt georganiseerd rond een aantal actuele thema's. In aanloop naar de start van het event worden nieuwe thema's toegevoegd. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom LexpoNL? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Microsoft 365

Wie ziet er door de bomen het bos nog?

Zoveel verschillende abonnementsvormen, waaruit men dan de beste keuze moet kunnen maken, evenals de reeks aan applicaties die onder de Microsoft 365-noemer worden aangeboden. Wat kan men ermee en waar kunnen juridische professionals hun voordeel mee doen?

Ook niet onbelangrijk is alle data: waar staat deze eigenlijk? In Nederland, Europa of Amerika? Direct hosten bij Microsoft zelf is natuurlijk een optie, maar er zijn ook third parties die lokale data-hosting voor Microsoft 365 aanbieden en dus garanderen dat data binnen onze landsgrenzen blijft. Waar moeten advocatenkantoren rekening mee houden om aan alle wet- en regelgeving te voldoen?

Nog een optie is de versie van SharePoint, die wordt geleverd met Microsoft 365. Is deze variant geschikt om als Document Management Systeem (DMS) voor juridische professionals te fungeren, of is er dan toch een andere versie nodig?

Tenslotte is er nog Teams, ook onderdeel van Microsoft 365: wie heeft er niet mee gewerkt tijdens de lockdowns? Is Teams een blijvertje? En wat kan je er nog meer mee? Is het al een volwaardig alternatief voor de diverse online collaboration applicaties die worden aangeboden?

Allemaal vragen die op LexpoNL zullen worden beantwoord.

LOCATIE


LexpoNL vindt plaats in het Postillion Hotel & Convention Centre in Amsterdam. Deze moderne en stijlvolle locatie is centraal gelegen en dus makkelijk bereikbaar met zowel het Openbaar Vervoer als met de auto.

Per auto

Neem vanaf de A10 (alle richtingen) afslag S-111 Industrieterrein Amstel Business Park. Ga bij de stoplichten aan het einde van de afrit linksaf de Johannes Blookerweg op. Neem bij de volgende stoplichten een flauwe bocht naar links het verlengde van de Marwijk Kooystraat op. Rijd onder het spoor door en ga bij de stoplichten rechtsaf, wederom onder het spoor door. De Kauwgomballenfabriek ligt vervolgens direct aan de linkerkant.

Parkeren

Postillion Hotel Amsterdam is in het bezit van 89 overdekte parkeerplaatsen. Tevens is op het terrein van Postillion Hotel Amsterdam en in de nabije omgeving ruime parkeergelegenheid. Er geldt betaald parkeren. Op onderstaande parkeerkaart is meer informatie over het parkeren te vinden.

Per openbaar vervoer

Vanaf metrostation Overamstel is het drie minuten (230 meter) lopen naar Postillion Hotel Amsterdam. Vanaf het Centraal Station, Station Amsterdam RAI, Station Amsterdam Amstel, Station Duivendrecht en Station Amsterdam Zuid vertrekken de metrolijnen 50 en 51. Stap uit bij de halte Overamstel en neem de uitgang Willem Fenengastraat.

SPREKERS

Marjan Hermkes

Wie kent Marjan niet? Voor velen is Marjan Hermkes een vertrouwd gezicht in de juridische ICT-wereld.

Meer over Marjan

Binnenkort Bekend

In aanloop naar LexpoNL worden regelmatig nieuwe sprekers aangekondigd. Wil jij ook presenteren? Lees dan verder.

Spreker worden?

SPONSORS

  • Visser & Visser

TICKETS

CONTACT

Asfour
Korteling 1
1679 VH Midwoud
06 - 8148 7677
rob@lexpo.nl